Flitstentoonstelling/ 15 t/m 19 nov. 2017 / 13.30u-16.30u
Elvira van Bochove en Goran Stepanov

Water, natuur, acryl en aquarel. Ontdek deze week het werk van twee nieuwe kunstenaars. Bezoek van 15 t/m 19 november de expositieruimte van het gemeentehuis en ontdek het werk van Elvira van Bochove en Goran Stepanov. 
  
Elvira van Bochove
Elvira van Bochove maakt vooral schilderijen, maar ook ruimtelijk werk en performances. De rode draad is de natuur waaronder water. Elvira is opgegroeid in Zwijndrecht vlakbij het punt waar de drie rivieren samenkomen; de Beneden Merwede, de Oude Maas en de Noord. Kom langs bij de expositie en bekijk de mooie schilderen, gemaakt bij het Groothoofd in Dordrecht, met uitzicht op Papendrecht en Zwijndrecht. Zondag 19 november geeft Elvira een performance met water. Hierin maakt zij de verbinding die het Drierivierenpunt is, tastbaar voor de aanwezigen. Tijd en ruimte zijn namelijk verbonden in dit water.  Door alleen het water te zien, kun je ineens alles zien. De performance start om 15.00 uur.

Goran Stepanov
Goran schildert hoofdzakelijk met acryl, aquarel en pastel. Zijn belangrijkste onderwerpen zijn realistische landschapen, zeegezichten, portretten en stillevens. De portretten die hij maakt zijn weliswaar realistisch maar hebben een lichte losse impressionistische toets. Zijn schilderstijl is vooral impressionistisch maar soms ook expressionistisch. Zondag 19 november is Goran aanwezig om u te vertellen over zijn werk. 

Zondag 19 november geeft Elvira een performance met water. Hierin maakt zij de verbinding die het Drierivierenpunt is, tastbaar voor de aanwezigen. Tijd en ruimte zijn namelijk verbonden in dit water.  Door alleen het water te zien, kun je ineens alles zien. De performance start om 15.00 uur.

Goran Stepanov is ook vanaf 15.00 uur bij KunZt om met u in gesprek te gaan en zijn werken toe te lichten.

Meer lezen