1 route, 3 voorstellingen/ 26 nov. 2017 / 14.30u-17.00u
KunZt in de huiskamer!

De KunZtmaand wordt op zondag 26 november afgesloten met KunZt in de huiskamer. Meld u zich snel aan! Het wordt een bijzondere route door Zwijndrecht met drie voorstellingen van elk 20 minuten in verschillende huiskamers.

De route start zondag bij KunZt. Vanaf 13.30 uur kunt u de tentoonstelling bekijken. Om 14.45 uur nemen wij het programma met u door en krijgt u te horen in welke groep u zit.  Om 15.00 uur loopt u  gezamenlijk met uw groep naar het eerste adres voor het eerste optreden en vervolgens naar het tweede. Om 16.30 ronden we  af met de laatste activiteit in de brasserie van de Lindonk, waarbij iedereen aanwezig is.
 
U kunt genieten van:

Theatermonoloog Tweestrijd
Een productie van Stichting Theaterhuis Drechtsteden, gespeeld door leerling Romy Westdijk. Het verhaal gaat over Anna, die twijfelt of ze afscheid heeft genomen van de juiste dochter. Kan ze dit probleem ooit ontrafelen zonder dat het gezin totaal verscheurd raakt?

Duo Abratso
Janneke Daalderop (zang) en Jaap Majoor (gitaar) zingen romantische liederen, Russische romances en Schubert, met een vleugje Spaans in een zeer afwisselend programma. Samen bestudeerden zij Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek van Federico Garcia Lorca en Atahualpa Yupanqui.

Mohammed Benzakour
Mohammed Benzakour is naast schrijver, columnist, journalist en imker ook dichter. Deze avond leest hij een selectie gedichten voor.

Gratis kaarten!
De voorstellingen zijn gratis te bezoeken. U heeft wel kaarten nodig om mee te doen: u kunt deze reserveren via www.theaterhuis.com.  Reserveer snel!

Meer lezen