KunZt voor kinderen! op zondag 9 december

Wat u zeker niet mag missen is "KunZt voor kinderen!" op zondag 9 december in het gemeentehuis van Zwijndrecht. Tussen 13.45 uur - 16.00 uur zijn er allerlei leuke dingen te beleven.  Zo geeft Marit Törnqvist zelf een teken workshop voor kinderen van 6-12 jaar en geeft Theaterhuis Drechtsteden een theater/dans workshop voor kinderen van 2-6 jaar. Het wordt een gezellige middag vol knutselen en spelen!

Voor enkele activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers, dus zorg dat je op tijd bent om je in te schrijven. Vol is vol!

Wat is er te beleven?

Er zijn tal van dingen om je hele middag mee te vermaken: kom knutselen, lezen, spelen met gedichten en doe mee aan een leuke speurtocht of laat je nieuwe boek signeren door Marit Törnqvist zelf!

Om 14.00 uur starten er leuke workshops. Zorg dat je op tijd binnen bent om je aan te melden, want deelname is beperkt!  Klik hier voor de workshops!

Daarnaast zijn er ook nog andere leuke activiteiten waar je de hele middag aan mee kunt doen. Kom lekker knutselen, lezen, spelen met gedichten of doe speur mee tijdens de speciale kinderrondleiding! 

meer lezen