openbare les/ 15 feb. 2017/ 14.00u-16.00u
Taalcafé Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van taalvaardigheden. Dit doen zij onder andere door het organiseren van taalcafés. Een taalcafé biedt op een informele manier taalondersteuning aan. Door samen over een bepaald onderwerp te praten, bijvoorbeeld, maar ook door samen taalspelletjes te doen, of samen te lezen. Het taalcafé trekt sociale bezoekers, die het leuk vinden om met anderen te praten en ervaringen uit te wisselen.

De bezoekers aan het taalcafé in de bibliotheek Walburg wonen al lang of pas heel kort in Zwijndrecht. Ze komen uit Syrië, Iran, Irak, Afghanistan, Eritrea, Somalië of een ander land. Wat ze allemaal graag doen is met Nederlanders praten, zodat ze elkaar leren kennen en samen aan hun toekomst in dit nieuwe land kunnen werken.

Op woensdag 15 februari kunt u bij KunZt meedoen aan een taalcafé. Bent u dan niet in de gelegenheid? Voor de duur van de expositie zijn bezoekers welkom bij het  taalcafé in de bibliotheek, locatie Walburg op dinsdag en donderdagmiddag van twee tot vier. U kunt dan meedoen met de groep. Ook kunt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden en werkzaamheden van een taalcoach.