Fotoclub Zwijndrecht

Urbex 11 mrt t/m 8 apr. 2018

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. Je vindt bij ons digitaal en analoog werkende fotografen die zowel in zwart-wit als in kleur fotograferen. Fotoclub Zwijndrecht kent vele faciliteiten.

Fotoclub Zwijndrecht presenteert zich gedurende de maand maart op de expositie Urbex,  leave nothing but footsteps, take nothing but pictures op de locatie KunZt. Acht van haar clubleden presenteren daar werk over Urbex fotografie.

 Vorig jaar heeft Gemeente Zwijndrecht Fotoclub Zwijndrecht benaderd om op het voormalig fabrieksterrein Loveld foto’s te maken. Op deze expositie is een kleine selectie te zien van de gemaakte foto’s. Ook te zien zijn foto’s van een verlaten locatie in Frankrijk en België.

We wensen u veel kijkplezier.     

Deelnemende fotografen:

 Anja Groot Zwaaftink                                   Leo van den Hooven

Cees Baarda                                                     Martin Geuze

Fred van Turenhout                                      Piet Swets

Jan Huisman                                                     Marijke Bottema      

Wil je je een beeld vormen van onze activiteiten en ons werk? Bezoek dan de portfolio met fotowerk van onze leden op deze site. http://www.fotoclubzwijndrecht.nl/