november is KunZtmaand!

van 3 nov. t/m 26 nov.

Zwijndrechtse kunstenaars, open atelierroute met 16 locaties en bijzondere flitstentoonstellingen. Je ontdekt het allemaal deze maand. November staat in het teken van KunZt. Niet zomaar kunst, maar bijzonder werken van van Zwijndrechtse kunstenaars. De "November- KunZtmaand" start vrijdag 3 november. Dan opent wethouder Jolanda de Witte (Cultuur) de Open Atelierroute met de overzichtstentoonstelling in de expositieruimte van het gemeentehuis.

Open Atelierroute 4 en 5 november

Houd je van kunst of vind je hetleuk om het werk van Zwijndrechtste kunstenaars te bewonderen? Blijf dit weekend dan lekker in de buurt en ontdek nieuwe kunstenaars en nieuwe werken. Tijdens de Open Atelierroute staan de deuren van 16 locaties open. Op deze locaties laten 28 kunstenaars hun werk zien. Bij KunZt kunt u uw route bepalen en de plattegrond met de locaties meenemen. Voor meer informatie kun je ook de website www.atelierroutezwijndrecht.nl bezoeken.

Lees hier meer over de kunstenaars die van 8 t/m 12 november hun werken laten zien.

Bezoek de flitstentoonstellingen!

Bezoek van 8 tot en met 26 november drie speciale flitstentoonstellingen in de expositieruimte. In één week laten kunstenaars uit Zwijndrecht hun werk zien. Kunstenaars Hans Brouwer, Leen van Rijswijk en Jansje van de Rest trappen af van 8 t/m 12 november. In week 2 nemen Elvira van Bochove en Goran Stepanov het stokje over en in de laatste week presenteren kunstenaars Bart van der Bom, Marjon den Engelsman, Mark Isarin en Tom van den Ouderaa zich. Iedere week zijn kunstenaars aan het werk of geven een demonstratie waarmee je met andere ogen naar kunst leert kijken.

KunZt in de huiskamer

De KunZtmaand wordt op zondag 26 november feestelijk afgesloten met "KunZt in de huiskamer". Een route door Zwijndrecht met een reeks voorstellingen in verschillende huiskamers. het programma leest u hier binnenkort.