Opening "Licht in het donker"  van Marit Törnqvist dertig jaar schrijfster en illustrator
Tentoonstelling van 30 nov 17.00 u.

Wat duizend woorden niet kunnen, maken beelden in één oogopslag duidelijk. Dit geldt zeker voor de illustraties van Marit Törnqvist. Zij weet met haar tekeningen bruggen te slaan tussen heel verschillende werelden, en ze stimuleert mensen waar ze ook vandaan komen om met elkaar in contact te komen.

Marits illustraties en boeken zijn vele malen bekroond. Zo ontving zij dit jaar een Zilveren Griffel en de Boekenpauw in België voor Het gelukkige eiland. Wij zijn dan ook trots dat Marit naar Zwijndrecht komt en bij KunZt haar 30-jarig jubileum viert met de tentoonstelling ‘Licht in het donker’. De tentoonstelling laat haar verhalen en illustraties zien, en geeft ook een beeld van haar grote sociale betrokkenheid. 

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van ‘Licht in het donker’, op vrijdag 30 november 2018 om 17.00 uur bij KunZt in Zwijndrecht. Uiteraard is Marit zelf aanwezig om u persoonlijk te begroeten. Vanwege het beperkte aantal plaatsen dient u zich aan te melden voor de opening. Dit kan via e-mailadres info@kunztzwijndrecht.nl