November- KunZtmaand

van 2  t/m 25 november 2018

De maand november staat in Zwijndrecht in het teken van kunst en cultuur! In deze maand krijgen kunstenaars en culturele verenigingen de kans om zich te profileren aan een groter publliek. De KunZtmaand bestaat uit een aantal activiteiten waar u aan kunt deelnemen. In het openingsweekend vindt de open atelierroute plaats. Kunstenaars stellen dit weekend hun atelier open voor bezoekers. De overzichtstentoonstelling vindt u bij KunZt. Nieuwsgierig naar het programma? Neem alvast een kijkje op de website: www.atelierroutezwijndrecht.nl .

Verder deze maand 3 flitstentoonstellingen bij KunZt waar iedere week een ander onderwerp centraal staat. Dit jaar is dat in week 1 straatcultuur van jongeren, week 2 laten kunstenaars uit de regio hun werk zien rondom het thema "vrouwen" en de maand wordt afgesloten met kunst in de media. Het 30-jarig jubileum van RTV Atos wordt hiermee gecombineerd.

"KunZt in de huiskamer" komt ook terug dit jaar: op loopafstand van KunZt kunt u op unieke locaties genieten van bijzondere voorstellingen. Houd facebook en de website in de gaten voor het programma.