EXPOSITIES 

WHAT'Z ON DISPLAY?

COLOR SOUNDS
Pien van der Beek

Vanaf 26 maart tot en met 7 mei is in KunZt de expositie Color Sounds te bezichtigen en te beluisteren. De tentoonstelling verbindt de schilderijen van Pien van der Beek met allerlei soorten muziekstijlen van maar liefst 17 internationale artiesten. In totaal gaat het om wel 32 muzieknummers, die elk afzonderlijk bij een schilderij passen. De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op vrijdag 24 maart (16:30 uur - 18:30 uur).

Openingstijden:
Woe-, do-, vrij- & zondag 13:30 - 16:30 uur
Let op: gesloten op zondag 9 april (Pasen) en donderdag 27 april (Koningsdag)

COLOR SOUNDS - Een expositie waarbij kunst en muziek elkaar ontmoeten!  

Wist u dat het beeld van een schilderij kan veranderen doordat u muziek hoort? Dat er ineens een andere invalshoek kan ontstaan en u er anders naar kijkt? De expositie 'Color Sounds' is voor Pien van der Beek dé manier om een brug te slaan tussen haar kunst en prachtige muziek. Daarmee wil ze bezoekers verrassen, uitdagen, inspireren en bovenal kunst en muziek laten samensmelten. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een koptelefoon, zo kan iedereen op zijn eigen tempo genieten van alle kunstwerken en muziek.

PIEN VAN DER BEEK
Pien van der Beek wordt geïnspireerd door het vlakke Hollandse landschap. Dit zie je op een abstracte manier terug in haar werken. Haar werk bestaat uit zowel grafische- als organische onderdelen en ritmische patronen. De muziek die hierbij te horen is, is gemaakt door artiesten uit onder andere Italië, Zweden, Amerika en Argentinië. Deze artiesten hebben zich speciaal verbonden aan deze expositie en zijn van ongekende kwaliteit. Zo is één van hen de winnaar van een Grammy-Award.

OPENING VRIJDAG 24 MAART 2023
Op vrijdag 24 maart 2023 opent wethouder Jacqueline van Dongen de tentoonstelling in de expositieruimte van KunZt. Bassist Ildo Nandja en Saxofonist Loek van den Berg geven tijdens de opening een muzikaal optreden. U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. De opening start om 16.30 uur.

KUNZT ZWIJNDRECHT

www.kunztzwijndrecht.nl

MUZIKANTEN

Ana Foutel
Biggi Vinkeloe
Bill Seaman
Brad Whiteley
Cheryl Pyle
Edgardo Palotta
Fabio Anile
Federico Mosconi
Filippo Mineccia
Frederika Krier
Ivo Perelman
Joe Lovano
Judi Silvano
Lorenzo Bracaloni
Matthew Shipp
Max Ridgway
Michael Eaton
Roberta Piket

KUNZT EXPOSITIERUIMTE

KUNZT is een expositieruimte gesteund door de gemeente Zwijndrecht

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle exposities en events!

Contact

Oude Raadhuis Raadhuisplein 1 
(Ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan) 
3331 AC Zwijndrecht

Openingstijden:
Woensdag, donderdag, vrijdag & zondag (13:30 - 16:30)

078-7703591

info@kunztzwijndrecht.nl
www.kunztzwijndrecht.nl