EXPOSITIES 

WHAT'Z ON DISPLAY?

VERMAAK

Van 31 mei tot en met 29 juni 2023 is in KunZt Zwijndrecht de expositie VERMAAK te bezichtigen. De tentoonstelling is gemaakt door leerlingen van het DevelsteinCollege en neemt bezoekers mee langs alle aspecten die het thema vermaak te bieden heeft. De expositie toont entertainment, architectuur maar ook geëngageerd werk.

Openingstijden:
Woe-, do-, vrij-, zondag 13:30 - 16:30
Let op: Pinksteren gesloten

VERMAAK - DEVELSTEINCOLLEGE

VERMAAK
Leerlingen van het DevelsteinCollege hebben hun eigen invulling gegeven aan het thema 'vermaak'. De diversiteit van dit thema en de creatieve invuling van leerlingen is goed terug te zien in de expositie. De expositie is een combinatie van het examenwerk van leerlingen aangevuld met werk uit verschillende klassen. Waarbij leerlingen uit de onderbouw vaak aan eenzelfde opdracht werken, bepalen leerlingen in de bovenbouw grotendeels zelf hoe zij uitdrukking geven aan hun ideeën. De examenleerlingen nemen in hun werken bezoekers mee aan de hand van een eigen boodschap en verhaal. 

PODIUM
Wethouder Jacqueline van Dongen (cultuur): "Het is zo belangrijk om jongeren al op vroege leeftijd kennis te laten maken met kunst en cultuur, daarmee stimuleer je creativiteit. In deze expositie zie je hoe leerlingen hun eigen creatieve invulling geven aan 'vermaak' en dit verwerken in een passend kunstwerk. Hoe mooi is het dat deze beeldende kunst van Zwijndrechtse scholieren niet verborgen blijft binnen schoolmuren, maar wordt getoond wordt in onze expositieruimte van KunZt."

OPENING VRIJDAG 26 MEI
Op vrijdag 26 mei openen de leerlingen van het DevelsteinCollege de expositie met een silent disco. Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn en mee te dansen. De opening start om 15.00 uur en is om 16.30 uur afgelopen.

KUNZT ZWIJNDRECHT

www.kunztzwijndrecht.nl

DevelsteinCollege

www.develsteincollege.nl

KUNZT EXPOSITIERUIMTE

KUNZT is een expositieruimte gesteund door de gemeente Zwijndrecht

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle exposities en events!

Contact

Oude Raadhuis Raadhuisplein 1 
(Ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan) 
3331 AC Zwijndrecht

Openingstijden:
Woensdag, donderdag, vrijdag & zondag (13:30 - 16:30)
Hemelvaart & Pinksteren dicht

078-7703591 

info@kunztzwijndrecht.nl
www.kunztzwijndrecht.nl